Hållbar förpackning e-Green

Hjälp till att minska plastförbrukningen när du väljer e-Green

 

e-Green-påsen är tillverkad av 100% starkt kraftpapper och därmed helt återvinningsbar, påsen tillverkas med 2st Peel & Seal-remsor samt en rivremsa som gör det enkelt att öppna samt stänga påsen vid eventuell returförsändelse.

e-Green är den optimala lösningen för e-handelsföretag som vill hjälpa till att minska användandet av plast som har större miljöpåverkan än papper.

E Green Nyheds Web


Standardisering av ytvikt för C4-artiklar

From 15 februari 2019 har Bong har tagit ett gemensamt beslut i Norden och Baltikum att ytvikten på alla C4-artiklar skall vara samma (90g) oavsett vilket land de kommer ifrån. (Gäller även närliggande format såsom 229x312mm, 220x329mm mfl.)
Det kommer att innebära att alla våra standardartiklar som tidigare har varit producerade med ytvikten 100g framöver kommer att vara 90g i stället. Detta gäller samtliga av kuvert och påsar i vårt sortiment.

Under en övergångsperiod kan det förekomma att det står 90g på Er orderbekräftelse trots att leveransen kommer att vara 100g tills vi fasat ut dessa artiklar från vårt lager.

Beslutet är taget för att underlätta gemensamma produktioner på olika produktionsanläggningar, samt gemensamma inköp av papper.

Det kommer så klart även att finnas möjlighet att special beställa kuvert med 100 ytvikt vilket i så fall kommer att betyda normal produktions ledtid, som uppskattas vid varje tillfälle.

Vänligen kontakta en av våra säljare eller kundtjänst med Er förfrågan.

Mailman.jpg

RFID-säkrad plånbok skyddar kreditkort mot digital stöld

ScanSafe® är Bongs specialdesignade material som skyddar personuppgifter mot RFID-vågor och förhindrar digital stöld. Förutom skyddande fodral till ID-kort, kort med chip, pass, bilnycklar och mobiltelefoner har Bong nu även utvecklat en ScanSafe®-plånbok.

Den unika plånboken som blockerar 99,99 procent av radiofrekvensvågor innehåller fyra RFID-säkrade kreditkortsfickor och ett stort utrymme för sedlar. Plånboken är dessutom slitstark, vattenavvisande och helt platt tack vare det yttre lagret av DuPont ™ Tyvek®.

Kontakta oss för mer information om plånboken som ser bra ut, känns fantastisk, skyddar mot digital stöld och är extremt hållbar!

web_portemonnaie_dk_bong.jpg


Konsolidering av kuvertbranschen i Norden

 

KONSOLIDERING AV KUVERTBRANSCHEN I NORDEN

Då Intermail har tagit det strategiska beslutet att upphöra med sin kuvertverksamhet i Norden och dess kuvertproduktion, har Bong beslutat att hjälpa InterMail i denna övergång. Bong kommer att supportera InterMails kunder och för att fortsatt ge en god service även i framtiden kommer Bong att erbjuda merparten av InterMails säljpersonal i Sverige, Danmark och Finland anställning i Bong.
Produktionen av kuvert kommer att ske i Bongs nuvarande fabriker. Överenskommelsen innefattar royaltybetalning från Bong till InterMail under de kommande tre åren.

Genomförandet av transaktionen är planerad till mars 2018 och är villkorad av att det inte sker några väsentliga förändringar inom Intermail under perioden fram till genomförandet.

”Denna konsolidering är en möjlighet att mildra de kostnadsökningar som uppstår till följd av marknadsnedgången, och Bong kommer att anstränga sig till det yttersta för att tillfredsställa nuvarande och framtida servicebehov hos dessa kunder”, säger Håkan Gunnarsson, VD för Bong.


Kristianstad 2018-01-17

Håkan Gunnarsson
CEO

 

För ytterligare information kontakta Håkan Gunnarsson, VD i Bong AB. Tfn (växel) 044-20 70 00.  

Denna information är sådan som Bong AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s

marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående

kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 januari 2018 kl. 13.00 CET.

 

53_d7f62d79.png

Nytt säkert skydd för bank- och identitetshandlingar.

Bong ScanSafe® gör identitets- och informationsdokument tryggare.
Tack vare det nya materialet kan brottslingarna inte längre scanna av RFID-chip och stjäla informationen.

Idag utrustas allt fler av våra identitetshandlingar med RFID-taggar. RFID står för Radio Frequency Identification och är en teknik för att läsa information på avstånd från transpondrar och minnen som kallas för taggar. RFID-taggar sitter i våra pass, vissa kreditkort och till exempel på transpondrar i fordon. Tyvärr känner de flesta människor inte till hur sårbara deras RFID-märkta dokument är.

Ökande identitetsstölder
Brottsligheten när det gäller identitetsstölder växer stort. Ett välkänt problem är skimning av bankomatkort, men brottslingar kan även läsa av oskyddade RFID-taggar med hjälp av en liten bärbar skanner. Stölden är snabb och tyst, offret vet inte att tjuven precis stulit informationen i pass, kreditkort eller andra personliga dokument.

Skydda dig med Bong ScanSafe®
Nu kan du skydda din egen och dina kunders information med ScanSafe® kuvert och säkerhetsfodral. ScanSafe® är en nyutvecklad kombination av material som blockerar 99,99%* av radiovågorna från bärbara skannrar som används av bedragare.

Säkra kuvert, passfodral och kreditkortsfodral
Bong har tagit fram fyra produkter i det nya materialet ScanSafe® som skyddar dokumenten. Välj bland två olika kuvert samt säkerhetsfodral för antingen pass eller kreditkort. Förutom att skydda dokumenten från eventuella bedrägerier med hjälp av skannrar är det vattentäta, rivsäkra och går att trycka på. Till exempel din logotyp. Resultatet blir en tryggare lösning för till exempel banker, myndigheter och företag som ofta skickar handlingar eller information med RFID-tagg.

Prover och mer information

Vill du ha prover eller veta mer om Bong ScanSafe®

Ring 044 - 20 70 00 eller skicka ett mail till mail@bong.com

53_d7f62d79.png