Inspiration

En försändelse är så mycket mer än bara ett kuvert, den är ditt företags ansikte utåt och en unik möjlighet att skapa en relation med dina kunder. Oavsett om du levererar musik eller skyddsutrustning så har vi en lösning för just ditt företag.

Vi har 275 års erfarenhet. Vad behöver du hjälp med?

Vårt företag grundades 1737 och startade som bokbinderi. Vid förra sekelskiftet började Martin Bong tillverka kuvert och köpte in en tryckmaskin för att ge kunderna möjligheten att förtrycka sina namn på kuverten. På 1930-talet skapade han det första fönsterkuvertet. Efter en lång period av teknisk utveckling har vi idag utökat vår service och hjälper massor med kunder i hela Europa. Och vi ser fram emot att hjälpa våra kunder även de kommande 275 åren.

         

Att bära produkter är en balansakt.

Hur skickar man bäst en fin telåda i trä, nya rakhyvlar eller hälsokurer på abonnemang? Vi anpassar våra påsar och kuvert efter din produkt. Vår bubbelpåse är stötdämpande, har låg vikt, är vattentålig, erbjuder färgtryck för din företagsprofil samt är enkel att försluta.
Kontakta oss så tar vi fram påsar anpassade för ditt behov, och som överlever både en regnskur och en snubblande brevbärare.

Läs mer om Bong och våra produkter. Klicka här för att ladda ner vår folder "Hårdrock eller öronproppar".

 

Det gäller att vara kreativ. Vårt mål är att ditt kuvert eller postemballage skall öppnas först.

Ofta är det utformningen som är avgörande för en kampanjs framgång. Först gäller det att bli öppnad, sedan att bli läst och att skapa de känslor som önskas. Slutligen skall man bli ihågkommen och skapa handling. Vi kan hjälpa till med kunskap och kreativa ideer om kuvertet eller postemballaget. En del inspiration hoppas vi kunna ge här på nätet men ring också våra säljare och diskutera dina ideér för bästa resultat. Missa inte att utnyttja kuvertets eller postemballagets möjligheter.

 

 

64_496d5631png