Propac produkter

Hitta din förpackning

Ett komplett förpackningssortiment från Bong
I Propacs förpackningssortiment hittar du allt du behöver för att slå in, förpacka och skicka varor med Bong. Det finns förpackningsprodukter här för nästan alla användningsområden du kan tänka dig: konfidentiella uppgifter och korrespondens, inspirerande detaljhandel, tillförlitliga e-handelsutskick, arkivering, laboratorieprover, fina presenter, eleganta broschyrer och robusta teknikdelar.
 
Om du redan använder Bongs produkter i din verksamhet vet du vilken god service du kan förvänta dig.

Lätt att välja – och precis rätt för din marknad
För att göra det lätt att hitta rätt förpackningsmaterial har vi placerat likartade artiklar tillsammans. Om en produkt inte är helt rätt är den bredvid förmodligen det. Vi har valt de storlekar som passar din marknad. För oss är förpackningar något mycket individuellt. Det handlar om ditt företag och dina unika kunder.
Världen är inte alltid standardutformad
Vårt standardsortiment är bara en del av de förpackningar vi tillverkar för våra kunder. Företag som vill sätta sina spår i en konkurrensutsatt värld brukar ofta välja sin egen stil på förpackningarna. De föredrar format, former och färger som är unika för dem.
 
Kontakta oss om du inte hittar det du letar efter på de här sidorna. Vårt säljteam vet hur man skapar just det du är ute efter. Chansen är stor att de får idéer till något ännu bättre
 

Andra Bongsidor

Snabblänkar
Nyheter